top of page

ANVENDELSE

Opgaven

At optimere mødet mellem borgere og ansatte i kommunernes forskellige rum, gennem musik og lyd.

 

Konceptet

Fredensborg Kommune har i samarbejde med komponisten Jacob Moth udviklet lydkonceptet kaldet StreamScapes. Jacob Moth har mange års erfaring som komponist, og er derudover optaget af at skabe en holistisk tilgang til bæredygtighed og samhørighed.

Borgerservice

Borgerservice2.jpeg

Jobcenter

Borgerservice.jpeg

Peace of Mind

Musikken er komponeret med henblik på at give “peace of mind” - ro i sindet. Musikken er baseret på lyde i naturen og rolige rytmer, der får hjertepulsen ned. Drømmende melodier lysner sindet, og sammen med sfæriske klangbunde skaber StreamScapes harmoni og positive tanker, samt giver et afslappende anti-stress miljø.

Levende Musikere

Musikken er indspillet med profesionelle “rigtige" musikere, der gør at StreamScapes giver et levende og organisk udtryk.

 

Spillelister og installation

Musikken afspilles fra en hjemmeside, hvor spillelisterne løbende opdateres efter behov og ønsker. Spillelisterne varer op til 12 timer så din medarbejder, kan starte den om morgenen, hvorpå den spiller uden pause hele dagen igennem.

 

Streamscapes installeres i relevante rum for at skabe en optimal oplevelse for borgere og ansatte.

Venteområde

Et ekstra løft med film

En mulighed for at give dit venteværelse, din borgerservice eller din virksomhed et ekstra løft er, at udvide musikken med en visuel side bestående af smukke og varierende naturscenerier. Scenerne afveksler fra strande, solopgange, til skove, søer, bjerge, blomster, marker og fjorde i forskellige årstider.

 

Optagelserne er StreamScapes egne, optaget og specialudført af vores professionelle fotograf.

 

Du kan tilkøbe filmoptagelser fra din egen by eller kommune, hvis du ønsker at gøre det endnu mere personligt og lokalt.

Naturfilm

23.8.13 Aurland Sun beams_web.jpeg
bottom of page